Batavus.nl

Onze fietswinkels in Amsterdam vind je hier

Fietsen van Batavus.nl in Amsterdam te koop bij B.v.D. Tweewielers B.V
Altijd leuke aanbiedingen op onze website. Bijna het gehele assortiment van Batavus.nl op voorraad verdeeld over de vier vestigingen.

Wie is Batavus.nl?

De fabrikant bestaat al vanaf 1904. Begonnen met uurwerken en naaimachines maar na twee jaar kwamen er fietsen bij. Al gauw werd er onder eigen label fietsen gemaakt.

Batavus.nl is een wel bekend fiets merk in Nederland en deels in het buitenland. Batavus.nl is een Nederlandse fabrikant met een leuk assortiment fietsen met veel verschillende modellen en kleur stijlen. Van huis uit is Batavus.nl gespecialiseerd in zogenaamde stadsfietsen en toerfietsen met daarnaast ook een klein assortiment mountainbikes en race fietsen.

klik hier als u contact wilt opnemen met de verkooppunten van batavus.nl

Batavus.nl innovaties: kwaliteit

Wie gaat voor kwaliteit, zit goed op een Batavus.nl! Hoogwaardige materialen, zoals aluminum 7005, in combinatie met kwaliteitsonderdelen zorgen voor jarenlang en oerdegelijk fietsplezier. De Batavus.nl-fietsen zitten goed in de lak. Hierdoor blijft je Batavus mooi en verraadt hij nooit zijn ware leeftijd!

Verschillende laklagen
Batavus.nl loopt al decennia voorop als het gaat om het streven naar de perfecte lakkwaliteit om roest en beschadigingen te voorkomen. Batavus.nl past het nieuwste lakprocedé toe. Daarmee zijn we koploper binnen de fietsindustrie. In onze eigen lakkerij worden de fietsen voorzien van maar liefst 5 laklagen op waterbasis. Dat is niet alleen goed voor het kleurbehoud; de kleuren blijven helderder en zijn slijtvast, maar ook voor het milieu!

7005 – Aluminium
Batavus.nl gebruikt voor de meeste modellen uitsluitend aluminium 7005. Een oersterk materiaal, voor echte topkwaliteit!

Een kleine greep uit het overzicht van de kwaliteit die Batavus.nl gebruikt. En wat is er nou mooier om op een nieuwe Batavus te rijden die u kunt aanschaffen bij een van de vier winkels van B.v.D. Tweewielers B.V. te Amsterdam.

Klik hier als u de adressen wilt zien waar u de batavus.nl kunt zien of kopen.

Heeft u vragen en of opmerkingen, u kunt ze doorsturen naar:
info@bvdzuid.nl J.M.Coenenstraat 1 te Amsterdam Oud Zuid.
info@bvdoost.nl Linnaeusparkweg 142 te Amsterdam Oost.
info@bvddecuyp.nl 2e J.v.Campenstraat 161 H te Amsterdam de Pijp.
info@bvdoost2.nl Archimedesweg 2 te Amsterdam Oost.

Geen frustraties, 5 locaties!

› Bekijk de winkels

Inruilvoordeel voor je oude fiets!

› Bekijk de mogelijkheden