Hieronder vind je een deel van de collectie Electrische fietsen .

De elektrische fiets is al tijden in Nederland verkrijgbaar. Oorspronkelijk was het doelpubliek vooral ouder en diende de fiets om de mobiliteit van mindervalide mensen of bejaarden te vergemakkelijken. Tegenwoordig is het meer en meer aantrekkelijk geworden voor de gewone fietser. Voor mensen die grote afstanden moeten afleggen en dit liever met de fiets willen doen dan met de auto is een elektrische fiets een uitkomst.

Er zijn weinig verschillen tussen een elektrische en een normale fiets, behalve dat een elektrische fiets iets zwaarder is. Bij het aanschaffen is het belangrijk om goed advies in te winnen over wat er allemaal moet gebeuren bij het berijden en het onderhouden van uw elektrische fiets.

Kom eens langs in een van onze vestigingen en bekijk welke elektrische fiets het beste bij uw past.

Of stel uw vraag online

Sparta ION
De ION®, is al jaren een enorm succes. Een stijlvolle fiets naar uw eigen smaak met het profijt van de trapondersteuning als een duwtje in de rug. De energie wordt geleverd door een accu die óf onzichtbaar in het frame is weggewerkt, óf uitneembaar op de achterdrager van de fiets zit. De energie gaat naar de stille hulpmotor die je de extra vaart geeft. Naast de geavanceerde ION® heeft Sparta ook varianten met een eenvoudige trapbekrachtiging en prachtige kleuren .

Gazelle Innergie
Elegante, no-nonsense elektrische fiets met een onderhoudsarme gesloten kettingkast en rotatiesensor.Lage, ruime instap op het damesmodel

Batavus Crescendo
Een prachtige lichtgewicht toerfiets met aluminiumframe compleet met batterijverlichting achter.
Naafdynamo in het trendy gespaakte voorwiel en banden met antileklaag.

 

Geen frustraties, 5 locaties!

› Bekijk de winkels

Inruilvoordeel voor je oude fiets!

› Bekijk de mogelijkheden