Fietsreparatie Amsterdam

Van A naar B… en weer terug

Gratis leenfiets. Altijd. 

Fiets testen?

We hebben ruim aanbod

Kies een filiaal

 

BVD Tweewielers: Uw fiets in goede handen

 

Welk type fiets zoek je?bekijk alle fietsen

BVD Tweewielers: Dé specialist in e-bikes

 

Hét adres voor e-bikes in Amsterdam

BVD Tweewielers is gespecialiseerd in het repareren en verkopen van elektrische fietsen. Het repareren van deze fietsen is niet eenvoudig, maar bij ons bent u aan het juiste adres. Ten eerste omdat onze monteurs speciaal zijn opgeleid om aan e-bikes te sleutelen. Daarnaast hebben wij een grote hoeveelheid materialen op voorraad om mee te werken. Denk daarbij aan uitleesapparatuur, onderdelen en speciaal gereedschap.

 

Naast reparaties zijn wij ook actief op het gebied van verkoop van e-bikes. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze collectie, online of in één van onze vestigingen.

 

In welke van onze filialen kunnen wij uw e-bike repareren?

Het repareren van E-bikes doen wij op alle filialen. U kunt er van uitgaan dat in al onze winkels gekwalificeerde monteurs staan om u de beste kwaliteit en service te bieden.

 

Met welke systemen werken wij?

In al onze filialen die met elektrische fietsen werken, wordt met de volgende systemen gewerkt: Bosch, Shimano, Bafang, E-motion, Panasonic en ION. Meer weten? Kom gerust eens langs in één van onze winkels of neem contact op via de website.

Vakkundige reparatie van alle fietsen

Met alle fietsen is wel eens iets mis. Gelukkig beschikken wij over vakkundige monteurs die uw tweewieler zo snel mogelijk weer repareren. Daarbij maakt het niet uit welk merk of type fiets het is. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën op fietsgebied.  Daarnaast werken wij alleen met onderdelen van A-kwaliteit, zodat u gegarandeerd nog lang plezier heeft van uw fiets. Indien bepaalde onderdelen niet voorradig zijn, hebben wij ze de volgende dag in huis. Zo biedt BVD Tweewielers u altijd een hoogwaardige reparatie.

De beste service van Amsterdam

Bij BVD Tweewielers bieden wij u de beste service van Amsterdam. Hoe wij dat doen? U komt bij ons niet voor verrassingen te staan: onze monteurs laten u ter plekke de kosten van de reparatie weten. Daarnaast weten wij hoe belangrijk het is om in Amsterdam een fiets te hebben. Fietsen die u ’s ochtends brengt, zijn bij standaardreparaties dezelfde dag nog klaar. Indien nodig hebben wij bovendien een ruim aanbod leenfietsen. Zo blijft u mobiel terwijl wij uw fiets repareren. En dat alles doen we met een glimlach. Een snelle reparatie, altijd een gratis leenfiets én vriendelijke, gespecialiseerde medewerkers.

Geen frustraties, 5 locaties!

› Bekijk de winkels

Grote reparatie?

› Direct een leenfiets mee!

Inruilvoordeel voor je oude fiets!