Fietsenwinkel Amsterdam Oost

Bekijk onze collectie

klik hier

BVD Beukenweg

Beukenweg 33, 1092 AZ Amsterdam

020 – 665 59 30

BVD Amsterdam Oost, dé fietsspecialist van Oosterparkbuurt en omstreken 

~ sinds 1999 ~

Een groot aanbod en altijd een goede prijs.

Wij durven ons met recht de beste fietsenwinkel van Amsterdam Oost te noemen. 
De snelheid, vriendelijkheid en vakkundigheid van onze fietsenmakers bewaken wij als bedrijf al 20 jaar. Al is onze Glimlach belangrijk het gaat vooral om onze collectie fietsen. Zowel nieuw als tweedehands slaag je bij ons altijd. Ook kun je bij ons altijd je oude fiets inleveren voor een leuke korting. 

 

Benieuwd? Neem een kijkje in onze collectie 

 

Of stap gewoon eens binnen

De fietsenwinkel van Amsterdam oost met de beste deals

De prijzen van onze reparaties worden vooraf bepaald door door onze vriendelijke en kundige fietsenmakers. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wanneer het eventueel toch langer duurt om je fiets te maken, terwijl dit niet voorzien was, is het mogelijk om een leenfiets mee te nemen voor de duur van de reparatie.

De fietsenwinkel van Amsterdam Oost repareert alle type fietsen die er rondrijden. Merk, uitvoering, kwaliteit of de staat van de fiets, wel of niet op internet gekocht is niet van belang voor de beste fietsenwinkel van Amsterdam Oost. Wel zijn er uitzonderingen waar wij de verschillende type fietsen kunnen maken.

 

Elektrische fietsen verkopen en repareren wij alleen in onze vestigingen aan de Archimedesweg en in Zuid

Kom langs in onze ruime fietsenwinkel in Oost.

Ook voor nieuwe of tweedehands fietsen slaag je bij ons altijd. Kom eens langs of bekijk onze nieuwe collectie online fietsen

We hebben mooie tweedehands fietsen van onder andere Sparta, Batavus, BSP en Gazelle. Maar ook de aller nieuwste modellen zijn bij ons beschikbaar. 

Onze fietsenmakers monteren alles af en ook op tweedehands fietsen heb je gewoon nog 3 maanden garantie. Wij willen natuurlijk wel de beste fietsenwinkel van Amsterdam Oost blijven en dat kan alleen als jij tevreden over ons bent

 

Zelfs de beste fietsenmakers van Amsterdam maken fouten.
Ja helaas. Niemand is perfect. Gelukkig gebeurd dit heel weinig doordat wij een interne controle uitvoeren bij elke fiets die gerepareerd wordt. Indien er toch een reparatie niet goed is uitgevoerd verlenen wij je de beste service. 

Klik hier voor de locaties van de beste fietsenwinkel van Amsterdam Oost.

 

Geen frustraties, 5 locaties!

› Bekijk de winkels

Inruilvoordeel voor je oude fiets!

› Bekijk de mogelijkheden