Gazelle.nl

Onze fietswinkels in Amsterdam vind je hier

Fietsen van Gazelle.nl in Amsterdam te koop bij BVD Tweewielers B.v.

Altijd leuke aanbiedingen op onze website. Bijna het gehele assortiment vanGazelle.nl op voorraad verdeeld over de vier vestigingen.

Wie is Gazelle.nl?
klik hier als u contact wilt opnemen met de verkooppunten van Gazelle.nl

De rijke historie van Gazelle.nl

Gazelle.nl is het enige Nederlandse fietsmerk dat het predicaat Koninklijk mag dragen. In 1992 ontving Gazelle.nl uit handen van Prinses Margriet deze bijzondere onderscheiding. Het predicaat Koninklijk is een onderscheiding die kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen.

Bij Gazelle.nl geloven wij in de fiets als één van de slimste, gezondste en plezierigste vervoermiddelen ter wereld. Daarom zetten wij ons actief in om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten genieten. Want fietsen op een Gazelle.nl heeft zoveel voordelen ten opzichte van andere vervoersmiddelen.

Allereerst is de fiets relatief goedkoop. En je kunt overal snel komen en eenvoudig parkeren. Je beweegt bovendien op een leuke, gezonde manier en ervaart het echte ‘buitenleven’ zoals de wind door je haren.

Verder is het natuurlijk veel beter voor het milieu! Meer mensen vaker op de fiets betekent een gezonder, plezieriger en schoner Europa. Onze hartenkreet is daarom: Ga lekker fietsen op een Gazelle.nl!

Dat roepen we niet zomaar. Ga lekker fietsen is een echte hartenkreet voor Gazelle.nl. Wij zullen dit bewijzen door met opmerkelijk initiatieven inderdaad meer mensen vaker, verder en langer te laten fietsen. Daarnaast blijven wij ons continu inzetten om fietsen te produceren die u ook daadwerkelijk lekkerder laten fietsen.

Aldus Gazelle.nl

Bij het lezen van deze visie krijg je gelijk zin om te gaan fietsen. En wat is er nou mooier om op een nieuwe Gazelle.nl te rijden die u kunt aanschaffen bij B.v.D. Tweewielers B.V. te Amsterdam.

Klik hier als u de adressen wilt zien waar u de Gazelle.nl kunt zien of kopen.

Heeft u vragen en of opmerkingen, u kunt ze doorsturen naar:
info@bvdzuid.nl J.M.Coenenstraat 1 te Amsterdam Oud Zuid.
info@bvdoost.nl Linnaeusparkweg 142 te Amsterdam Oost.
info@bvddecuyp.nl 2e J.v.Campenstraat 161 H te Amsterdam de Pijp.
info@bvdoost2.nl Archimedesweg 2 te Amsterdam Oost.

Geen frustraties, 5 locaties!

› Bekijk de winkels

Inruilvoordeel voor je oude fiets!

› Bekijk de mogelijkheden